PL | EN | RU     recepcja@miodowymlyn.pl  tel: 533 355 393, 15 831 00 50

Szkolenia i konferencje

Oferta konferencyjna 2016 w Miodowym Młynie

Hotel Miodowy Młyn w Opatowie, to 3-gwiazdkowy hotel położony w samym sercu bursztynowego szlaku. Powstał w zaadoptowanym zabytkowym młynie z początków XX wieku.

Dziś Hotel Miodowy Młyn, to obiekt z „duszą” – łączy w sobie elegancję, wygodę i niepowtarzalny urok. Bogactwo oferowanych atrakcji, nowoczesne zaplecze konferencyjne, sala bankietowa, profesjonalna obsługa zapewnią zarówno wspaniały wypoczynek jak i udane spotkanie biznesowe.

Lokalizacja

Hotel usytuowany jest w pobliżu skrzyżowania dróg krajowych przy trasie
Kielce – Lublin DK74, DK19 Radom  – Rzeszów DK9/E371 ( sprawdź na mapie – kliknij tutaj )

Lokalizacja blisko historycznego centrum – 100 metrów, umożliwia zwiedzanie miejscowych atrakcji turystycznych.

Noclegi

60 miejsc w 26 eleganckich komfortowo wyposażonych pokojach oraz apartamentach.

z8 z11
z10 z13
Pokój  1 os. 2 os. 3 os. Apartament
Cennik 152 PLN – rabat
125 PLN
190 PLN – rabat
164 PLN
264 PLN – rabat
230 PLN
300 PLN – rabat
270 PLN
*Co 21 osoba w grupie gratis na bazie BB w pokojach wieloosobowych

W cenę noclegu wliczone jest śniadanie w formie bufetu, nieograniczony wstęp na siłownię, saunę, WiFi, podatek VAT, monitorowany parking.

Śniadania w formie bufetu: sery, wędliny, jajka, warzywa, sałatki, danie ciepłe z uwzględnieniem wegetarian, pieczywo mieszane, masło, dżemy, jogurty, płatki zbożowe, owoce, ciasta, ciasteczka, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, dodatki.

Sale Konferencyjne

Sala Miodowa:
Sala konferencyjno – bankietowa z bezpośrednim wyjściem na taras.
Wyposażenie:

  • klimatyzacja
  • oświetlenie naturalne + zaciemnienie
  • bezprzewodowy internet WiFi
  • rzutnik multimedialny, ekran, laptop
  • tablica flipchart, papier do flipchartu
  • pisaki, długopisy, notatniki
z5z6
Ustawienie sali Kinowe Szkolne Podkowa zewnętrzna Podkowa zewnętrzno-wewnętrzna
Sala Miodowa 150 m2 140 os. 80 os. 60 os. 110 os.
65 PLN/godzinę z wykorzystaniem sprzętu multimedialnego. Dla większych grup specjalne rabaty: II dzień sala gratis.
Sala VIP

Kameralna sala VIP przygotowana na kameralne spotkania biznesowe i małe szkolenia.
Wyposażenie:

  • klimatyzacja,
  • oświetlenie sztuczne,
  • bezprzewodowy internet WiFi
  • rzutnik multimedialny, ekran, laptop
  • telewizor LCD
  • tablica flipchart, papier do flipchartu
  • pisaki, długopisy, notatniki
 z7
Ustawienie sali Kinowe Litera „I”
Sala VIP 14 m2 18 os. 14 os. 30 PLN/godzinę z wykorzystaniem
sprzętu multimedialnego
Sala VIP 28 m2 18 os. 14 os. 40 PLN/godzinę z wykorzystaniem
sprzętu multimedialnego

 Serwis kawowy

Przerwa kawowa półdniowa – 15 PLN/os.
kawa, herbaty smakowe, woda mineralna w dzbankach,
soki owocowe, mix ciastek konferencyjnych:

Przerwa kawowa całodzienna – 25 PLN/os.
kawa, herbaty smakowe, woda mineralna w dzbankach,
soki owocowe, mix ciastek konferencyjnych:

 z7

Gastronomia

Obiad serwowany: zupa, drugie danie, woda w dzbankach z miętą i cytryną, soki – 35 PLN/os.
Obiad serwowany:: zupa, drugie danie, deser, woda w dzbankach z miętą i cytryną, soki – 43 PLN/os.

Przykładowe menu obiadu – Propozycja I:

  • krem pomidorowy z nutką pesto i groszkiem ptysiowym
  • drobiowy filet grillowany na kamieniach lawy wulkanicznej
  • ziemniaki opiekane, zestaw surówek
  • deser: panna cotta na sosie malinowym
  • soki owocowe, woda z miętą i cytryną
  • Przykładowe menu obiadu – Propozycja II:

  • staropolska zupa soczewicowa
  • wachlarz schabu pieczonego polany delikatnym sosem
  • ziemniaki z wody, zestaw surówek
  • deser: miodowa pychotka
  • soki owocowe, woda z miętą i cytryną
  • Propozycja kolacji bankietowej – 65 PLN:
    Przystawka:Terrina z golonki serwowana na wyspie sałat z zielonym groszkiem
    Danie główne:Filet pleciony boczkiem na sosie serowym, ziemniaki z wody, bukiet kolorowych sałat
    Deser:Szarlotka opatowska na sosie waniliowym
    Zimna płyta:

  • patery staropolskich wędlin i mięs pieczonych: galantyna z kurczaka, karczek pieczony, schab pieczony w aromacie jabłek i rozmarynu, wędliny regionalne, sosy do mięs, pieczywo,
  • sałatka gyros, sałatka z pomidorem i serem mozarella,
  • śledzie w zaprawie z aromatycznych pomidorów, tymbaliki drobiowo – warzywne, jajka faszerowane, marynaty świętokrzyskie,
  • Napoje zimne:woda niegazowana w dzbankach z miętą i cytryną, soki: pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy,
    Napoje gorące:kawa, herbata, dodatki.

    Propozycja kolacji bankietowej – 85 PLN:
    Przystawka:Wykwintne roladki z szynki na wyspie kolorowych sałat
    Zupa:Krem z zielonego groszku z perłami ptysiowymi
    Danie główne:Schab a`la Miodowy Młyn faszerowany pieczarką, szynką i groszkiem, ziemniaki z wody, zestaw surówek
    Deser:Sernik z ganażem czekoladowym
    Zimna płyta:

  • patery staropolskich wędlin i mięs pieczonych: schab po świętokrzysku z nadzieniem chrzanowo – cytrynowym, rolada z kurczaka, schab pieczony w aromacie jabłek i rozmarynu, wędliny regionalne, sosy do mięs pieczonych,
  • sałatka jarzynowa, sałatka z kurczakiem i ananasem tymbaliki drobiowo – warzywne, ogórek świeży pod pierzynką orzechów polany sosem jogurtowo – czosnkowym, pieczywo.
  • roladki śledziowe z kolorowymi marynatami, śledź tradycyjny w śmietanie z dodatkiem jabłka,
  • Danie gorące::Barszczyk czerwony z pasztecikiem
    Napoje zimne:woda niegazowana w dzbankach z miętą i cytryną, soki: pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy
    Napoje gorące:kawa, herbata, dodatki

    Alkohole

    Polecamy miody pitne, wina z lokalnych winnic, wódki i alkohole świata.

    Muzyczne klimaty

    Zabawa przy muzyce mechanicznej DJ: 5 godzin – 900 PLN
    Zabawa przy orkiestrze: 6 godzin – 2500 PLN
    Kapela regionalna: 4 godzin – 1600 PLN