PL | EN | RU     recepcja@miodowymlyn.pl  tel: 533 355 393, 15 831 00 50

Sylwester 2018

plakat-sylwester-2018-3

MENU


20:30 WNIEBOWZIĘCIE

PRZYSTAWKA: MUS FOIE GRAS Z ORZECHAMI I KAWIOREM Z BRANDY, NA GALARETCE Z WYTRAWNEGO WINA
ZUPA: CZERWONA ZUPA BELZEBUBA
DANIE GŁÓWNE: MIĘSNE TANDOORI Z RYŻOWĄ PIADINĄ I WARZYWNYM SPAGHETTI
DESER: CZEKOLADOWE PIEKŁO W RAJSKIM OGRODZIE

22:30 Z NIEBA DO PIEKŁA
DIABEŁ MORSKI Z CZERWONYM GRATIN I GRILOWANYM FENKUŁEM

1:00 PIEKIELNE UCZTOWANIE
CZARNE TAGLIATELLE W SOSIE KAPAROWYM Z WĘŻYMORDEM, SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I ORZESZKAMI PINII

2:30 Z PIEKŁA DO NIEBA
BIAŁY KREM Z CHRZANU Z PULPECIKAMI Z DZIKA

DIABELSKO GORĄCE DANIA W BUFECIE:
OGNISTE CURRY CIELESNE
PIEROGI RÓŻANY OGRÓD

BUFETY

MORSKI EDEN:
KROKODYL Z PAPAJĄ I MANGO
MUS Z ŁOSOSIA Z SZYJKAMI RAKOWYMI
CZARNY WĘGORZ WĘDZONY
LANGUSTYNKI GRILOWANE
SZCZYPCE KRABA
KARMAZYN PIECZONY
ŁOSOŚ GRAVALAX
KOKTAIL KREWETKOWY
SZKARŁATNE ŚLEDZIOWE ROLADKI,
TATAR ZE ŚLEDZIA
TERINY RYBNE

Z PIEKŁA RODEM:
NA GORĄCO: OGNISTE CURRY CIELESNE
PASZTET Z CZARNEJ BESTII
CZARCIA SZYNKA
LODY MIĘSNE Z DIPAMI
BARANIE PASZTECIKI
BABECZKI Z MUSEM Z WĄTRÓBKI I WĘDZONĄ ŚLIWKĄ SZYDŁOWSKĄ
SAŁATKA Z GRILOWANYM KURCZAKIEM, RYŻEM I BRZOSKWINIĄ
NIEBIAŃSKIE PIECZYSTE (WYBÓR MIĘSIWA)
WĘDLINY I WĘDZONKI OJCA M.

NIEZŁE ZIÓŁKO:
TAGIATELLE WARZYWNE Z ZIELONYM PESTO I ORZECHAMI
CZERWONA TERINA
PASZTET ORZECHOWO-JAGLANY
TABBOULEH
TAFLA SERÓW Z KAWIOREM Z CZARNEGO BZU, MIODEM BALSAMICZNYM
DYNIA W KORZENNEJ MARYNACIE
KISZONE CYTRYNY
PIKLE MIODOWEGO MŁYNA

O ANIELSKIE SŁODKOŚCI:
NA GORĄCO: PIEROGI RÓŻANY OGRÓD
PRALINY Z NIEBA RODEM
TORT MARCE-PANOWY (ADAMA)
TORT FIGOWY (EWY)
MANNA Z NIEBA
RAJSKIE OWOCE W GLAZURZE – JABŁKO Z DRZEWA DOBREGO
PANA COTTA BLACK AND WHITE
JADALNE KWIATY Z NIEBIAŃSKIEGO OGRODU
WODOSPAD BIAŁEJ CZEKOLADY
MUSY OWOCOWE
CAKE POPS
BABECZKI KREMOWE
PATERY Z WYPIEKAMI MIODOWEGO MŁYNA
OWOCE