PRZYSTAWKA: Wołowina sous-vide z sosem kaparowym ZUPA: Aksamitna zupa z pieczonej dyni z pomidorem i curry
DANIE GŁÓWNE: Wieprzowina pieczona w lisciach bananowca z łódkami ziemniaka i warzywami w marynacie
DESER: Wyspa kokosowa z kremem z marakuji
II DANIE SERWOWANE Kurczak w hawajskim rumie owijany boczkiem, podany z duszonymi grzybami portobello i puree z fioletowych ziemniaków
III DANIE SERWOWANE Kociołek hawajski z mięsem i bambusem
IV DANIE SERWOWANE Szpady drobiowe serwowane z dipem po hawajsku oraz pikantnym plackiem kukurydzianym
DODATKOWE DANIA GORĄCE W BUFECIE: Długo pieczona wieprzowina Kalua Pork podawana z trójkolorowym ryżem Hawajskie szaszłyki z marynowanym mięsem i krążkami kukurydzy
BUFETY
BUFET RYBNY Z OWOCAMI MORZA
Skrzydła płaszczki
Krewetki królewskie
Brzytwa morska
Carpaccio z ośmiornicy
Ceviche z dorsza z limonką, dymką i kolendrą serwowane na pirackiej łódce
Torcik z łososia z lekkim musem chrzanowym i szpinakiem
Terriny rybne
Śledziowe roladki na liściach bananowca
Łososiowy tatar lomi lomi na grzankach ziołowych
Pieczona makrela po królewsku
BUFET WEGETARIANSKI
Ziołowy sernik z awocado
Tortilla z grillowanymi warzywami
Pasztet soczewicowo fasolowy z orzechami
Carpaccio warzywne z wędzonym serem
Terrina szpinakowo-paprykowa ze słonecznym pesto
Deska serów z winogronami i miodem aromatyzowanym lawendą
Wybór pikli
BUFET MIĘSNY
Na gorąco: Długo pieczona wieprzowina Kalua
Pork podawana z trójkolorowym ryżem
Na gorąco: Hawajskie szaszłyki z marynowanym mięsem i krążkami kukurydzy
Pasztet z indyka z orzechami
Tortilla z mięsem i warzywami
Plastry dymionego indyka otulone masłem orzechowym z żurawina
Sałatka hawajska z kurczakiem i ananasem
Tradycyjne mięsa pieczone
Udziec pieczony
Wędzonki i wędliny regionalne
BUFET SŁODKI
Tort tropikalny z jadalnymi kwiatami
Brownie z różą
Kokosowa „haupia”
Bezowe łódeczki
Kawowa pana cotta
Kwiaty jadalne
Lekkie musy owocowe
Patery z wypiekami Miodowego Młyna
Muszelki z perłami
Cake Popsy
Owocowe łódki
Niebo w pucharku
Owoce egzotyczne
Pakiet Sylwester z noclegiem 31.12.2017/1.01.2018 dla dwóch osób
cena: 748 zł
W pakiecie:
udział w Balu Sylwestrowym,
nocleg w pokoju dwuosobowym typy TWIN lub DOUBLE,
doba hotelowa wydłużona do godz. 14:00,
śniadanie noworoczne w formie stołu szwedzkiego,
bezpłatny dostęp do strefy wellness: sauna i siłownia,
bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie,
bezpłatny parking.
Pakiet Sylwester z pobytem 30.12.2017/1.01.2018 dla dwóch osób z wyżywieniem HB
cena: 1075 zł
W pakiecie:
udział w Balu Sylwestrowym,
2 noclegi w pokoju dwuosobowym typy TWIN lub DOUBLE,
2 śniadania w formie stołu szwedzkiego,
2 obiadokolacje,
bezpłatny dostęp do strefy wellness: sauna i siłownia,
bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie,
bezpłatny parking.
*HB – „Half Board” – śniadania i obiadokolacje
Pakiet Sylwester z pobytem 30.12.2017/2.01.2018 dla dwóch osób z wyżywieniem HB
cena: 1320 zł
W pakiecie:
udział w Balu Sylwestrowym,
3 noclegi w pokoju dwuosobowym typy TWIN lub DOUBLE,
3 śniadania w formie stołu szwedzkiego,
3 obiadokolacje,
bezpłatny dostęp do strefy wellness: sauna i siłownia,
bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie,
bezpłatny parking.
*HB – „Half Board” – śniadania i obiadokolacje
Skontaktuj się z nami:
Miodowy Młyn Hotel*** Restauracja Centrum Fitness ul. Legionów 3, 27-500 Opatów, tel. 15 831 00 50, 533 355 393