PL | EN | RU     recepcja@miodowymlyn.pl  tel: 533 355 393, 15 831 00 50

Bal Sylwestrowy 2017/2018

sylwester-2017

MENU

PRZYSTAWKA:
Wołowina sous-vide z sosem kaparowym
ZUPA:
Aksamitna zupa z pieczonej dyni z pomidorem i curry

DANIE GŁÓWNE:
Wieprzowina pieczona w lisciach bananowca z łódkami ziemniaka i warzywami w marynacie

DESER:
Wyspa kokosowa z kremem z marakuji

II DANIE SERWOWANE
Kurczak w hawajskim rumie owijany boczkiem, podany z duszonymi grzybami portobello i puree z fioletowych ziemniaków

III DANIE SERWOWANE
Kociołek hawajski z mięsem i bambusem

IV DANIE SERWOWANE
Szpady drobiowe serwowane z dipem po hawajsku oraz pikantnym plackiem kukurydzianym

DODATKOWE DANIA GORĄCE W BUFECIE:
Długo pieczona wieprzowina Kalua Pork podawana z trójkolorowym ryżem Hawajskie szaszłyki z marynowanym mięsem i krążkami kukurydzy

BUFETY

BUFET RYBNY Z OWOCAMI MORZA

  • Skrzydła płaszczki
  • Krewetki królewskie
  • Brzytwa morska
  • Carpaccio z ośmiornicy
  • Ceviche z dorsza z limonką, dymką i kolendrą serwowane na pirackiej łódce
  • Torcik z łososia z lekkim musem chrzanowym i szpinakiem
  • Terriny rybne
  • Śledziowe roladki na liściach bananowca
  • Łososiowy tatar lomi lomi na grzankach ziołowych
  • Pieczona makrela po królewsku

BUFET WEGETARIANSKI

  • Ziołowy sernik z awocado
  • Tortilla z grillowanymi warzywami
  • Pasztet soczewicowo fasolowy z orzechami
  • Carpaccio warzywne z wędzonym serem
  • Terrina szpinakowo-paprykowa ze słonecznym pesto
  • Deska serów z winogronami i miodem aromatyzowanym lawendą
  • Wybór pikli

BUFET MIĘSNY

  • Na gorąco: Długo pieczona wieprzowina Kalua
  • Pork podawana z trójkolorowym ryżem
  • Na gorąco: Hawajskie szaszłyki z marynowanym mięsem i krążkami kukurydzy
  • Pasztet z indyka z orzechami
  • Tortilla z mięsem i warzywami
  • Plastry dymionego indyka otulone masłem orzechowym z żurawina
  • Sałatka hawajska z kurczakiem i ananasem
  • Tradycyjne mięsa pieczone
  • Udziec pieczony
  • Wędzonki i wędliny regionalne

BUFET SŁODKI

  • Tort tropikalny z jadalnymi kwiatami
  • Brownie z różą
  • Kokosowa „haupia”
  • Bezowe łódeczki
  • Kawowa pana cotta
  • Kwiaty jadalne
  • Lekkie musy owocowe
  • Patery z wypiekami Miodowego Młyna
  • Muszelki z perłami
  • Cake Popsy
  • Owocowe łódki
  • Niebo w pucharku
  • Owoce egzotyczne
Pakiet Sylwester z noclegiem 31.12.2017/1.01.2018 dla dwóch osób

cena: 748 zł

W pakiecie:

  • udział w Balu Sylwestrowym,
  • nocleg w pokoju dwuosobowym typy TWIN lub DOUBLE,
  • doba hotelowa wydłużona do godz. 14:00,
  • śniadanie noworoczne w formie stołu szwedzkiego,
  • bezpłatny dostęp do strefy wellness: sauna i siłownia,
  • bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie,
  • bezpłatny parking.
Pakiet Sylwester z pobytem 30.12.2017/1.01.2018 dla dwóch osób z wyżywieniem HB


cena: 1075 zł

W pakiecie:

  • udział w Balu Sylwestrowym,
  • 2 noclegi w pokoju dwuosobowym typy TWIN lub DOUBLE,
  • 2 śniadania w formie stołu szwedzkiego,
  • 2 obiadokolacje,
  • bezpłatny dostęp do strefy wellness: sauna i siłownia,
  • bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie,
  • bezpłatny parking.

*HB – „Half Board” – śniadania i obiadokolacje

Pakiet Sylwester z pobytem 30.12.2017/2.01.2018 dla dwóch osób z wyżywieniem HB


cena: 1320 zł

W pakiecie:

  • udział w Balu Sylwestrowym,
  • 3 noclegi w pokoju dwuosobowym typy TWIN lub DOUBLE,
  • 3 śniadania w formie stołu szwedzkiego,
  • 3 obiadokolacje,
  • bezpłatny dostęp do strefy wellness: sauna i siłownia,
  • bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie,
  • bezpłatny parking.

*HB – „Half Board” – śniadania i obiadokolacje

Skontaktuj się z nami:

Miodowy Młyn Hotel*** Restauracja Centrum Fitness ul. Legionów 3, 27-500 Opatów, tel. 15 831 00 50, 533 355 393

www.miodowymlyn.pl  e-mail: recepcja@miodowymlyn.pl